keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Turvaistuimia

Kun saimme tietää kaksosten tulevan, alkoi pähkäily auton kanssa. Onneksi saimme kuin saimmekin turvakaukalot mahtumaan takapenkille esikoisen Graco cosmic xtp:n kanssa. Saimme jatkoaikaa ja päätimme miettiä autonvaihtoa kunhan tytöt siirtyvät seuraaviin istuimiin.
Istuinten vaihtoaika koitti ja yltiöoptimisena lähdin lastentarvikkeeseen turvaistuimia kokeilemaan. "Kyllähän ne mahtuu" No ei mahtunut.

Autokaupat juostiin ja auton kanssa lastentarvikkeeseen penkkikokeiluun. Mahtuu, ei mahdu, mahtuu. Jep, tila-auto taihi ei, ei välttämättä mahdu kolme turvaistuinta rinnakkain. (Autovalmistajilla ei selvästikään ole monikkoja tai montaa turvaistuinikäistä) Autoasiaa vatkattiin kyllästymiseen asti ja päätimme ottaa aikalisän. "Keväällä auto myyntiin ja ostetaan sitten uusi auto mihin mahtuu istuimet"

Kevät tuli tänään ja marssimme takaisin lastentarvikkeeseen. Oman auton kanssa, ei autoliikkeen kautta vaan uskollisen vanhan hoppamme kanssa. Kokeiltiin jälleen istuimia ja vaihdettiin järjestystä vielä kerran. Kuinka ollakaan!?! Mahtui! Kolme istuinta mahtui todellakin oikein asennettuna omille paikoilleen. Jes! Viisi sataa kärsittiin, mutta ennemmin se kuin viidentoistatuhannen euron autolaina. Kiitti!

Tässä ne siis ovat, meitin likkojen penkit. Kokemuksia tulee sitten myöhemmin.

- Apukuljettajan paikan takana: Graco cosmic xtp (esikoisen vanha istuin toiselle mineistä)- Keskellä: Klippan triofix recline (toiselle mineistä)
- Kuljettajan takana: Maxi cosi Rodi esikoiselle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti