keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Raila Design ensimmäinen

Tässä se nyt on, Raila Designin ensimmäinen virallinen tuote. 

Nämä vaunuverhot olivat harjoituskappaleet ja ne päätyivät omaan käyttöön myös Muumi-tuotesuojan vuoksi. Kierrätin vanhan muumilakanan ja mielestäni uusiokäyttö onnistui varsin oivallisesti. Ja juuri helteiden alla valmistuneet vaunuverhot ovat ihanat! Meillähän oli aikaisemmin käytössä Dooky-vaunuverhot, mutta minua inhotti verhon pituus, se oli auttamatta liian lyhyt. Oman mallini verho suojaa paremmin vartaloa sekä jalkoja ja nukkuva lapsi on suojassa auringonvalolta myös reunoilta melko hyvin. Malliin tulikin pituutta reilusti lisää ja paremmat kiinnitysnauhat takaavat monipuolisemmat kiinnitykset niin matkarattaisiin, yksikkörattaisiin sekä tupliin. Verho on materiaaliltaan kevyttä ja hengittävää puuvillaa mikä sopii mainiosta aurinkoiseen säähän. Vaunuverho on kaksipuoleinen, joten kuosia voi vaihtaa oman fiiliksen mukaan.

Ensimmäinen virallinen tuote lähti tänään testiin ja odotan innolla testipalautetta. Väriä ja kuosia mietin pitkään, sillä halusin tehdä ajattoman ja klassinen vaunuverhon. Päädyin hillittyyn ja melko neutraaliin kuosiin sillä uskon sen vastaavan testaajan makumieltymyksiä. 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo muumi! En malta odottaa!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että tykkäät! Valitettavasti joudun pitämään nämä kuitenkin itselläni. ;) Toivottavasti tykkäät teidän kappaleista :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Karoliina :) Mäkin tykkään. Innoistuin tuosta hommasta niin paljon, että teen meille toisetkin :D

   Poista