torstai 14. elokuuta 2014

Easywalkerin istuinpehmuste

Esikoisen ollessa vauva hihittelin itsekseen kaiken maailman ratasapuvälineille. Hah! Mihin niitä muka tarvisisi? Jälleen kerran elämä on opettanut, että kyllä niitä joku tarvitsee.
Ja me tarvittiin istuinpehmusteet/-suojat tupliin. Näen jo silmissäni ne kurakengät ja temperamenttitytöt, jotka tahtovat itse nousta rattaisiin sillä osaahan isosiskokin tehdä niin. Auttaako selitys likaantyvista rattaista? No ei. Haluanko pestä rataskankaita joka päivä? No en.

Omatekemä istuinpehmuste ratkaisee ongelman. Pehmuste suojaa istuinosan kokonaan ja se on tehty EasyWalkereiden mittojen mukaan, joten istuu kuin hanska käteen. Jokaiselle rataskiinnikkeelle on oma lenkkinsä, oikeassa paikassa. Näin suoja käy pienelle kuin isommallekin matkustajalle. 
Materiaalina on kestävää paksua puuvillaa tai sisustuskangasta. Toisella puolella on pehmeää mikrofleesen kaltaista materiaalia (mitähän se oikealta nimeltä onkaan). Välissä on pehmeää vanulevyä. Istuinpehmuste on konepestävä, mutta pienien tahrojen vuoksi en sitä koneeseen laittaisi vaan käsinpesisin tahrakohdat.

Halusin istuinpehmusteiden tuovan vähän väriä meidän mustiin rattaisiin ja lämpimän punasävyiset pehmusteet tuovat juuri sitä. Pehmusteita on testattu muutaman viileämpänä aamuna (hah, 20astetta muka viileä) ja voin sanoa, että toimii! Pehmuste on mukavan tuntuinen ihoa vasten ja helppo irrottaa tarvittaessa.

Testiin nämä pehmustesuojat pääsivät alkuviikosta kun vesisade yllätti meidät puistoreissulla. Likaiset kengät ja hiekkahaalarit. Ja tietenkin väsymys. Saatoin huoleti laittaa lapset nukkumaan, kun tiesin rattaiden pysyvän puhtaina -ja kestihän ne. Enää ei haittaa kurakelit! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti