perjantai 31. tammikuuta 2014

Hoitolaukku sisältä ja ulkoa

Kolmen vaippaikäisen lapsen kanssa hoitolaukku valinta ei ole yksinkertaisin asia. Pitäisi olla tarpeeksi iso, olematta jättäläinen. Pitäisi saada vaunuihin kiinni. Laukusta pitäisi löytyä tarpeeksi taskuja, jotta kassi pysyy järjestyksessä. Materiaalien pitäisi olla hyvälaatuista ja mielellään vesivahingot kestävä. Lisäksi laukun pitäisi miellyttää silmää. Kuulostaako helpolta? Minusta ei.

Esikoisen aikana hoitolaukkuna oli Esprin hoitolaukku; taskuja, hoitoalusta, termopussi maitopullolle. Todella hyvä! Sitten iski kyllästyminen ja tuo vaippaikäinen kasvoi hieman isommaksi ja varavaippa kulki käsilaukussani.

Kun Elli ja Aino syntyivät hoitolaukku tuli jälleen ajankohtaiseksi. Totesin, että Esprit oli auttamatta kolmelle pieni. Kahdelle menisi, mutta kolmelle..nou nou. Kirppispalstalta bongasin pitkään himoitsemani Emmaljungan hoitolaukun. Nahkaisena, pilkkahintaan. En voinut vastustaa kiusausta. Pikkuvauvojen ja taaperon kanssa, oi täydellinen. Sitten tytöt kasvoivat ja sen myötä vaatteet ja vaipat. Laukku alkoi käydä pieneksi, enkä viitsinyt ahtaa täyteen.

Mietintä myssy päähän ja täydellisen hoitolaukun metsästys alkoi. Mama loves you two-blogin Nanna postasi heidän SkipHopin Versasta. Rakastuin! Kaunis, paljon taskuja. Ja mikä parasta laukkua voisi käyttää vauva-ajan jälkeen. Kävin paikallisessa lastentarvikeliikkeessä hypistelemässä laukkua ja totesin sen liian pieneksi kolmelle. Äh! Olin jo varma, että ongelma oli ratkaistu.

SkipHopin tuotteet ovat aivan ihanat ja löysinkin heidän valikoimistaan kaksi hyvää laukkukandidaattia; Studion ja Grand Centralin. Vertailin kokemuksia, selvitin mistä laukkuja saisi Suomesta (ja ne hinnat).. Kulutin tähän kaikkeen muutaman päivän. Aina kun olin aivan varma valinnastani ja olin painaa tilausnappulaa, muutin mieleni. Jätin asian hautumaan ja mietin miettimistäni. Laukun valinta tuli jopa uniini! Oli aika päättää!
Tilaukseen lähti SkipHop Grand Central mustana.

Tässä se nyt on. AH, IHANA! Lunasti odotukset niin ulkonäöllisesti kuin ensituntumaltakin :)

Sisäkuva lainattu SkipHopin sivuilta


Ulkokuva


4 kommenttia:

 1. Mistä tilasit laukun ja oliko kallis?
  Itse unelmoin Studiosta ja mietin että tilaanko Briteistä.

  VastaaPoista
 2. Tilasin coolshopista, hinta oli himpun alle satasen. Itsekin meinasin tilata ulkomailta, mutta tulleineen olisi tullut kalliimmaksi. Hintavertailu kannattaa. Bongasin tuolta verkkokaupasta muutaman kympin halvemmalla kuin muista verkkokaupoista. Toivottavasti löydät hyvän kassin :)

  VastaaPoista
 3. Luin tämän vasta nyt. Oletko ollut tyytyväinen laukkuun? Onko ollut tarpeeksi iso? Harkitsitko Skip Hopin Duo Double -mallia? Entä olisiko se Sudio ollut paljon pienempi kuin tämä mihin päädyit? Itselläni on Versa ja haluaisin nyt isomman version Skip Hopin laukusta, kun kolmas lapsi tulossa. Kiitos jos viitsit vastat:) Marjaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut todella tyytyväinen. Vaikka hankinhinta oli suolainen, mielestäni se kannatti. Versasta haaveilin, mutta totesin kaupassa sen olevan auttamatta liian pieni kolmelle vaippaikäselle. Harkitsin Duo Duoplea, mutta se ei mielyttänyt silmää niin kuin grand central teki. Ja Duo Douple oli liian hoitolaukkumainen jatkokäyttöä ajatellen. Grand Centralia voi käyttää vaikka weekend bagina reissussan ilman lapsia (jos sellaiselle joskus pääsisi) Toivottavasti löydät mieluisan :)

   Poista