torstai 18. joulukuuta 2014

Voihan villasukka!

"Sä varmaan neulot paljon lahjaksi" Tämän toteamuksen kuulen melko usein ja vastaus on melko sama joka kerta "No en oikeastaan". Toki joka vuosi käärin joulupaketteihin ja muihin paketteihin muutamia juttuja, mutta mikään itsestään selvyys esimerkiksi sukkaparin saanti ei minulta ole. Miksikö? Koska haluan antaa käsityötä sitä todella arvostavalle ja valitettavasti moni ei-käsityö-ihminen ei osaa arvostaa esimerkiksi sitä sukkaparia tai ommeltua vaatetta. 

Lapsuuden pehmeiden joulupakettien sukat ovat kyllästäneen mielen ja ajatusmaailma on ehkä turtunut. Näitä saa, nämä eivät ole ihmeellinen lahja. Mummo kutoo kyllä. Mummot eivät elä ikuisesti eivätkä sukkaparit kestä elinikää (puhumattakaan jalan kasvusta). Totuus on, että nopeimmallakin neulojalla menee päivä (tai kaksi) sukkaparit tekemiseen. (Ja silloin ei tehdä muuta kuin neulotaan)
Puhumattakaan jos tehdään kuviota tai palmikkoa.. ja langan hinta siihen päälle.
Mummoilla ehkä on sitä aikaa, entä työssäkäyvällä äidillä tai kotiäidillä, jolla lapsikatras hoidettavana?

Nyt lukijat! Jos sinä arvostat villasukkia, on sinulla mahdollisuus saada sellaiset! Joulupakettiin ne eivät ehdi, mutta ensi vuodelle kyllä. Klikkaa itsesi lukijaksi (ellet jo sitä ole) ja kommentoi alle. Arvonta suoritetaan tiistaina 23.12!
 

6 kommenttia:

 1. Oi, täällä ainakin osataan arvostaa itse tehtyjä lahjoja! Mukana siis arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 2. Itse tehty lahja on kyllä ehdottomasti arvokkain! Ihana arvonta, mukana ehdottomasti! 😊

  VastaaPoista
 3. minä arvostan villasukkia,lapseni ja lapsenlapset odottaa joulupaketissaan aina mummolasta sukkia.nyt on sormieni nivelet olleet kipeät.että joudun välillä turvautumaan "vara mummoihin" tässä siassa

  VastaaPoista
 4. Oi arvostan! Kälyni kutoi minulle juuri ihanan tuubihuivin, sitä on mukavaa käyttää kun tiedän että se on vaivalla ja ajatuksella juuri minulle tehty. Se on kuin halaus.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 5. No tottahan toki täällä käsityötä arvostetaan! :)

  VastaaPoista
 6. tottahan sitä arvontaan osallistun - ottaisin keskiharmaat, kivalla palmikolla olevat sukkaset, joku tyttöraita ettei mies omi heti..

  VastaaPoista