keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Haaveista todeksi -ilta

Otimme miehen kanssa eilen pienen irtioton lapsiperheen arjesta ja osallistuimme Jukka-Talojen Haaveista todeksi -iltaan. Kyseinen ilta avasi rakentamisen maailmaa mm. kustannuksien osalta. Monet ihmettelevät miksi talot maksavat niin paljon ja illassa avattiin tätä asiaa. Kuten myös sitä etteivät kustannukset lopu talon rakentamiseen. On myös piha, piharakennukset kuten autotalli/-katos. Eli paljonko budjetti pitäisi olla.

Asiantuntijoina paikalla olivat talomyyjä ja työmaamestari Jukka-taloilta, osuuspankin rahoitusihminen, sisustussuunnittelija sekä pihatöiden asiantuntija. Lisäksi paikalle piti tulla arkkitehti Jukka-Taloilta, valaistustussuunnittelija ja ketähän vielä.. Joka tapauksessa, paketti oli erittäin kattava. 

Kaiken hyvän lisäksi minua onnisti. Voitin arpajaisissa sisustussunnittelijan tai pihasuunnittelijan avukseni haluamassani asiassa. Nyt pitäisi vain päättää käytämmekö lahjakortin kodin sisä- vai ulkopuolelle. 

Omaa kotia on remontoitu rankalla kädellä, mutta haave uudesta talosta elää edelleen. Itse asiassa eilinen nostatti taas hiukan talokuumetta, mutta toistaiseksi pysymme tässä nykyisessä. Onhan tämä aika ihana kun remontti on loppusuoralla. Remonttikuvia siis tulossa ensi viikolla!

2 kommenttia:

  1. oih, ihanaa. Olisi kiva tulla kärpäseksi kuuntelemaan sisustus/pihasuunnittelijan neuvoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule, tule :) Mut eikös teillä ole kevät aika buukattu?

      Poista