sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Liukasta menoa

Jo pari viikkoa sitten mies puheli luistelemaan lähdöstä. Torppasin ajatuksen sillä pidin naurettavaa,  että karvaa vaille 2,5v:t osaisivat luistella. Tai no seisoa luistimet jaloissa jäällä. Iida opetteli luistelua viime vuonna ja meno oli sen mukaista. Muutaman harjoituskerran jälkeen likka olikin jo aika hyvä (niin hyvä kuin 3v voi olla). Mutta hei come on, 2v4kk. Pah!

Luisteluseuraksi saatiin pappa ja hänen puolisonsa. Muksut olivat innoissaan. Etenkin pienet jotka eivät olleet luistelua nähneet vuoteen! Ei muuta kuin luistimet jalkaan ja horjuvat lapset jäälle. Esikoinen sai melko nopeasti jutun juonesta kiinni, mutta vuodessa oli paljon unohtunut. Pikkusiskot olivat kuin keitetyt makaronit luistimissa :D Suloiset kylläkin.

Lähes puolituntisen jääseikkailun aikana nuorempi neiti B luisteli (käveli jäällä kaatumatta) monta metriä! Uskomatonta. Hän oli todella rohkea ja sitkeä. Neiti A jännitti mutta nautti avustetusta menosta :) Jäältä kaikki tytöt sai houkuteltua pois vain papan lämpimän mehun avulla. Kiitos vaan pappa!Rohkeasti jäälle vaan. Voitte yllättyä millaisia taitureita lapsista kuoriutuukaan! 

Mukavaa tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti