keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Askel kohti remonttia

Meillä suunnitellaan remppaa kuumeisesti. Näillä näkymin näyttäisi, että helmikuussa tulee meidän kotona rytisemään urakalla. Olen innoissani ja samaan aikaan kauhuissani. Onhan remontointi kolmen lapsen ja koiran kanssa hieman haastavaa.


Mä rakastan suunnitella remontteja! Toteutus kiristää välillä hermoja sillä en voi sietää likaa ja pölyä, mutta täytyy yrittää pitää katse tavoitteessa niin jaksaa taas. Onneksi kotoa löytyy hyvä imuri ja  hyvällä ennakoinnilla pölyn määrää voi vähentää. 


Tulossa on siis käyttövesiputkiremontti ja samalla uudistetaan keittiö. Putkiremontti on suhteellisen pikkujuttu. Siihen menee päivä tai kaksi korkeintaan, nopeaa hommaa siis. Mutta keittiöremontti viekin sitten aikaa senkin edestä, kaikkine purkamisineen ja valmistelutöineen. Meillä myös siirtyy uunin paikka joten sähkömiestä tarvitaan siihen sekä uusien valaisinjohtojen vetoon.


Keittiöremontti toteutetaan muutamaa suunnitelmaa muokkaamalla. Jännityksellä odotan saadaanko apukäsipari avuksi vai tehdäänkö kaikki itse. Värimaailma tulee olemaan samoja sävyjä kuin muutkin kodin sävyt. Mustaa, valkoista, harmaata. Pelkistettyä, tyylikästä, skandinaavista.Keittiömaailman suunnitelma oli kaikkein lähinnä meidän omaa ajatusta, mutta tätäkin vielä muokattiin.


Alla olevat kuvat ovat googlen kuvahaun tulosta ja näissä on sitä jotain. Tummaa ja vaaleaa.. KUMPAA!?!?


Remppapäivityksiä ja kuvatulvaa siis ensi kuussa. :)

3 kommenttia:

  1. Ou jee en malta odottaaa... ehkä valkoista linjaa. Tai tummat alakaapit ja vaalea yläosa. tai.. No jos puolapuut poistuisivat kokonaan olen listalla ensimmäisenä ne pelastamaan (sopisivat himskatin hyvin uuteen lastenhuoneeseen) 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolapuut vaihtavat paikkaa kun siihen tilalle tulee kaappia. Mutta se on ehkä myöhemmin (?). Joka tapauksessa ei niitä olla hävittämässä :D Kiitos kuitenkin pelastustarjouksesta ;)

      Poista