torstai 3. syyskuuta 2015

Mihin rakastuin

Tiedättekö sen tunteen kun SE oikea asunto tai talo tulee vastaan?
Kun kävelet ovesta sisään ja kaikki on kohdallaan tai voit kuvitella millainen tila olisi remontin jälkeen. Kun voit kuvitella omat tavarasi paikoillaan. Se tunne on sanoinkuvaamaton.


Ajan saatossa ja kiireen keskelle ei ehkä muista mikä SE asia oli mihin rakastui. Silmät tottuvat ja ehkä alkaa nähdä vain puutteita ja virheitä. Kun oivaltaa uudelleen SEN, on rakastuminen melkein parempaa kuin ensimmäisellä kerralla. Meille kävi juuri niin, unohdimme. Kolme lasta reiluun puoleentoista vuoteen oli maailmaa mullistavaa. Lisäksi remontointia ja puolison työssäkäyntiä. Piha, joka kipeästi tarvitsi rakkautta.

 
Nuorimmaisten täytettyä kaksi vuotta, olemme rakastuneet uudelleen. Pihaan ja taloon. Ymmärsimme ettemme tarvitse uutta taloa sillä tässä on ne mitä haluamme. Toki pieniä muutoksia tulee, mutta ne pääasia ovat kohdillaan.

Kiinnostaako remontointi suunnitelmat? Tarina talon takana? Mikä tekee meidän talosta unelmien kodin?  Toiveita kuunnellaan.3 kommenttia:

 1. Kiinnostaa kaikki mitä tulee remppaamiseen jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Iina. Voisin kirjoittaa seuraavista kohteista eli keittiöstä, arkieteisestä sekä kylppärin minirempasta :)

   Poista
 2. Ha :D Tiedän muuten juurikin tuon tunteen, mitä tekstissä kuvailit! Oonpa tainnut itekkin käydä blogissa samoja asioita läpi.
  Remonttijutut kiinnostaa aina. Meilläkin tuntuu olevan aina jossain päin taloa jokin pieni (tai isompi) tuunaus meneillään.

  VastaaPoista