sunnuntai 16. elokuuta 2015

LuoMuna

Tänään on taas se päivä kun kuka tahansa voi kokeilla siipiään ravintolayrittäjänä. Ystäväni on pitänyt pop up ravintolaa joka vuosi kolmen (?)vuoden ajan. Teemana on joka vuosi luomukananmuna, joka on pääraaka-aineena. Luomumuna, koska perhe tai paremminkin suku on yrittäjiä munabisneksessä. Kuorttisen luomumunia saa meidän kulmakuntien lisäksi myös (ainakin) Helsingistä. Valitettavasti tarkempia koordinaatteja ei ole antaa. Kysymällä selvinnee.

Ystäväni teki apuriensa kanssa tällä kertaa luomukananmuna hampurilaisia. Täytteenä oli nyhtökana ja -villisika sekä kasvikset. Kananmuna toimi sämpylän sijassa. Lisukkeena oli munaperunasalaatti. Oli muuten todella hyvää ja täyttävää! Ensi vuonna ehdottomasti uudelleen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti