maanantai 27. lokakuuta 2014

Jouluttaa

Tiesittekö, että jouluun on alle kaksi kuukautta? Joko olette korkanneet jouluun kuuluvia asioita; joulutorttuja, glögiä, jouluvaloja tms? Meillä on glögiä kulunut jo muutama litra, torttuja on syöty ja jouluvalojen viritystä suunnitellaan. Kuulemma lokakuussa ei saa niitä vielä virittää, joten 1.11 tämä emäntä ripustaa valot!


Ensimmäiset joululahjat ovat ostettu ja loput ovat suunniteltu. Vain muutama lahja on täysin hukassa. Olemme joka vuosi muistaneet lapsien kummit tavalla tai toisella. Tämän vuoden lahja on suunnitelman asteella (kun en osaa päättää kumpaa teen.. Enkä tietenkään voi paljastaa tätä pohdintaa enempää kun kummitkin ovat blogin löytäneet!)

Joka tapauksessa, meidän perhe odottaa joulua. Iida toivoo jouluna lahjoja, häneltä ei siis tarkkoja toiveita vielä tänä vuonna tule. Pienet tytöt ovat luultavasti innoissaan paperista,  sisällöllä ei liene niin suurta väliä joten äiti pääsee vaikuttamaan tähän asiaan toistaiseksi. Tällä hetkellä suosituin joululahjatoive on uusi vessa - on tainnut remontti upota pieneen tyttöökin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti