torstai 16. lokakuuta 2014

Ei mennyt kuin Strömsössä

Kodin remontointi ja asuminen on yleensä hieman huono yhdistelmä, etenkin jos tehdään tapetointia suurempaa. Kun yhdistelmään lisätään kolme taaperoa voisi katastrofin olevan valmis. Ystäväni sanoikin meidän olevan melkoisia sissejä kun remontoidaan lasten kanssa. Valitettavasti vaihtoehdot ovat melko vähissä jos mielii taloa kunnostaa. 

Tällä kertaa remontin alla on meidän wc, jolle tehdään täydellinen uudistus. Kuvittelin remontin olevan ohi muutamassa päivässä, mutta eihän se ihan niin mennyt. Aikaisemmat laatat oli liimattu (!) muovimaton päälle, jonka vuoksi purkaminen ei ollut mitään ihan yksinkertaista. Kiinnitysliima, niin laattojen kuin itse muovimatonkin, oli todella tiukassa ja purkamiseen kului niin aikaa kuin voimavarojakin. 
Seuraavaksi tehdäänkin uudet sähkövedot, vedeneristys ja sitten viimeinkin laatoitus sekä kalusteiden paikalleen laitto. Tavoitteena on, että ensi viikolla olisi valmista. :) Kuvia siis tulossa kunhan projekti valmistuu.

Jottei remontointi olisi helppoa on Aino ollut kuumeessa ja täysin reppana sylivauva. Nyt onneksi kuume on selätetty ja pahin takana. Toivottavastin kukaan muu ei sairastu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti