tiistai 24. helmikuuta 2015

Mummon kanssa ostoksilla

Esikoinen on ollut viime aikoina todella väsynyt ja lääkärintarkastuskin käväisi mielessä. Ennen puhelimeen tarttumista, huomattiin miehen kanssa Iidan kasvaneen vähäisessä ajassa (3kk) todella paljon ja vaatekaapin kaikista paidoista pilkisti selkä ja nilkat paistoivat housujen alta. Jemmalaatikosta löytyi onneksi muutamat perusvaatteet, jotta saatiin sopivaa vaatetta päälle, kirjaimellisesti. Kasvupyrähdys tuli siis talviaikaan ja jännitän jälleen meneekö talvihaalari koko talven vai joudutaanko jemma haalari ottamaan käyttöön, kuten viime vuonna.

Käväistiin koko perheen ja isovanhempien voimin vaatekaupoilla. Tällä kertaa mentiin Lindexiin ihan vaan leggariostoksille, mutta kyllähän sieltä muutakin tarttui mukaan. Saldona kolmet leggarit, kahdet collarit ja yhdet velourit. Yksi mekko (anopin toiveesta) ja pitkähihainen paita (paitoja olikin kotona jemmassa). Kerhotossut sekä ensi talveksi toppatakki ja kissapipo tyttären omasta pyynnöstä.Mä tykkään käyttää lapsilla Lindexin vaatteita sillä ne eivät ole moksiskaan rumpukuivatuksesta. Kyllästyin kun HM:n vaatteet kutistuivat rummussa jumalattomasti ja ne saavat jäädä jatkossa kauppaan. 
Tykkään myös, että lastenvaatteissa on väriä. Kun niitä yhdistää yksiväriseen ala/yläosaan samaan kiva kokonaisuus. Ei siis värien ilotulitusta päästä varpaisiin. Onneksi Iida toistaiseksi pukee sen mitä ehdotan (sanon), harvoin edes tarvitsee neuvotella. En tiedä kertooko sen mukautuvaisesta lapsesta vai siitä, että vaatekaapin kaikki vaatteet ovat mieluisia..

Ihanaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti