maanantai 14. lokakuuta 2013

Sunnuntai

Oletteko koskaan ihmetelleet missä ihmiset ovat sunnuntaiaamuisin kun ketään ei näy ulkona? Minä pohdin tätä asiaa eilen, kirpakkana sunnuntaiaamuna kymmenen aikaan. Kirkon kellot kumisivat kun saavuimme puistoon. Kuvittelen, että puistossa olisi täysi tohina ja meno päällä - voi kuinka väärässä olinkaan. Autio puisto odotti meitä.

Tyhjä puisto ei lasta tuntunut haittaavan; Iida kirmasi tottuneesti liukumäkeen. Itse tyydyin siemailemaan termosmukista kahvia. (Hyvin valvottu yö takana, joten ämpärin kokoinen kahvimuki oli pakko saada ulkoiluun mukaan) Onneksi saimme puistoseuraa eräästä katumme lapsiperheestä. Lapset viihtyivät hiekkalaatikolla ja me äidit saimme jutella pehmosia (kyllä, pehmosia. Olimme molemmat valvoneet lasten kanssa edellisen yön, niin keskustelun taso ei hiponut taivaita. Joka tapauksessa, jutustelu teki terää)

Päiväunien jälkeen suuntasimme esikoisen kanssa kaupoille Minien jäädessä isän kanssa kotiin. Kävimme hakemassa hypermarketin vaippatarjouksen vaipat ja sen jälkeen pihakoristuksia Plantagenista. Etupihamme kunnostus on ollut ikuisuusprojekti (puolitoista asuinvuotta takana ja etupiha on edelleen kesken), mutta eilen kunnostus otti aimo harppauksen eteenpäin. 
Sain viimein laitettua uudet katteet havuille ja pääsisäänkäyntimme kulkuväylän kivetys lähti vaihtoon. Laatathan oli hankittu jo aikaisemmin, toteutus oli jäänyt ajan puuteen vuoksi. 

Illalla lököstelimme sisällä ja nautimme päivän saavutuksista. Edes öinen valvominen ei haitannut iltaa, sillä tiesin saavani nukkua seuraavana aamuna "pitkään".

Minit nukkuivat tyytyväisinä. Mamin termosmuki (tai ämpäri kuten äitini sanoo) ja höyryävän kuuma kahvi. Kuvassa myös uudet Dookyt!

Kukkuu! Liukumäki on ykkönen :)


Liukumäkisilta.

 
Hyvin valvonut äiti
Iltahauskuutus. Minit kokeilivat leikkimattoa ja Iida innostui näyttämään mallia siskoille.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti