lauantai 31. toukokuuta 2014

Hellevaatetta!

Helteet tulevat ja minä ainakin pähkäilen pikkutyttöjen vaatetusta. Mikä olisi tarpeeksi viileä, mutta kuitenkin suojaava. Riittääkö pelkkä mekko vai pitäisikö jalkoihin laittaa jotain konttauksen helpottamiseksi. Kesäyöt ovat myöskin hankalia! On lämmin, mutta silti peittoa tarvittaisiin vähän. Kuumilla ilmoilla ei voi vain vaippasiltaankaan nukuttaa kun ei peitto kestä päällä ja sitten tulee kylmä.

Osittaisongelman ratkaisuna saatiin Myllymuksuilta blogisyhteistyönä hihattomat trikoohaalarit. Näitähän me pidettiin ensimmäiset hellepäivät, melkein yötä päivää. Kangas on pehmeää ja periksi antavaa. Haalari on helppo pukea. Kuosit ja värit ovat ihanat! 

Meillä haalarit ovat kokoa 80 (ja tytöt olivat edellisneuvolassa 72ja rapiat). Koko-ohjeena voisin sanoa, että valitse normaalikoosta yksi koko isompi. (Myöskin koko taulukko helpottaa valintaa.) Haalarissa on hyvät lahkeet konttaavalle lapselle. Vartalo-osa on sopivat löysä meidän hoikkeliineille, olematta kuitenkaan jätti iso. Hihattomuus voi olla toisille miinusta, mutta minusta se oli hyvä juttu. Eihän pikkulasta suorassa auringossa ole tarkoituskaan pitää pitkiä aikoja. Yöllä haalari toimi hyvin, vaikka lahkeet olivatkin semipitkät. 

Jos pähkäilet lastenvaatteiden kanssa niin klikkaile Myllymuksujen sivuille, haalarit ovat vielä tänään alennuksessa!

Kuvien puoleen postaus on nyt supertylsä sillä en ikinä muistanut kuvata meidän likkoja haalarit päällä. Lämpimiä kelejä siis odotellaan ja kuvia tulee silloin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti