sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivän vaihtarit

Vahinkoja sattuu, tiedän sen. Mutta sitten kun vahinko kolahtaa (kirjaimellisesti) ja tuhot ovat riittävän suuren, on harmitus todella suuri. Niinhän siinä kävi. Samsung tipahti maahan ja näyttö särkyi tuhanteen (no ei ehkä ihan, mutta kuitenkin) palaan. Muutama ärräpää pääsi kun tajusin etteivät jäljet näytössä lähde pyyhkimällä. Olin jo ajamassa paikalliseen ElisaShopitiin kysymään näytön korjausta, sillä eihän känny ole kovin vanha edes. Tutkin kuitenkin asiaa ja totesin ettei näytön korjaus yksinkertaisesti kannata. Vastaavan, uuden puhelimen saa lähes näytön korjauksen hinnalla. Kertakäyttökulttuuria, kele.

Samsung parka :(

Itkupotkuharmitus puhelu miehelle, joka suhtautui asiaan rauhallisesti. Ihmishenkiä ei ole menetetty, tavara on vain tavaraa; hän sanoi. Niinhän se on. Mutta silti harmitti. Minun ihana, rakas puhelin. Rikki, palasina. Pinnallista, tiedän.

Äitienpäivän alkutunnelmat eivät siis olleet mitään parhaimpia. No onnea on mies, kuka yllätti äidin uudella puhelimella. Apple kotitui meille äitienpäivälahjan muodossa. Kiitos rakas <3
Apple

Hyvää äitienpäivää! Nauttikaan äidit tästä päivästä ja ottakaa lisäpala kakkua, jos sitä on :)

Herkkulounas :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti