sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Pihaa ja talohaaveita

Keväällä käytiin Jukkatalon Haaveista todeksi -illassa ja voitettiin arvonnassa Uudistimen lahjakortti. Kortilla sai pariksi tunniksi avukseen joko sisustussuunnittelijan tai pihasuunnittelijan. Me pähkäiltiin pitkään kumpaa tarvitaan enemmän; projektihuone + keittiön ja eteisen muutos vai pihan muutostyöt. Pitkän harkinnan jälkeen päädyttiin pihaan. Sisällä osataan luoda uusia ratkaisuja mutta ulkona ei-vaan-sytytä! Uudistimen ihana Eija tuli käymään tiistaina ja selitimme hänelle meidän unelman. Hän antoi todella ihania vinkkejä mahdolliseen uuteen pihaan ja vanhan pihan uudistamiseen.


Innostuimme Eijan käynnistä niin paljon, että otimme yhteyttä Jukkatalon Pian ja pyysimme häntä katsomaan tonttia. Perjantaina seisoimme kumppareissa koko perhe pihalla ja selitimme unelmaamme Pialle. Vinkkejä saatiin ja ehdotelma tulee ensi viikolla. Lauantaina haaveiltiinkin miehen kanssa uudesta kodista appivanhempien hoitaessa lapsia. Muutama todella varteenotettava vaihtoehto on löytynyt. Ehkä me joskus oikeasti rakennetaan! :)


2 kommenttia:

  1. Täälläkin hirveä talokuumeilu! Olis se vaan niin ihanaa! Tsemppiä hurjasti sinne, jospa ne unelmat pian toteutuu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuumeilu ja haaveilu on ihanaa! Miettiä ja pohtia millaisia ratkaisuja tekisi... mutta aikaahan tuo raksa vie, mitä monikaan ei tiedä. Jo tontin lohkominen (mikä meillä on edessä) vielä kahdesta kuukaudesta puoleen vuoteen! Miten sattuu kokouksia olemaan. Plaah. Ja siihen sitten rakennusluvan saaminen voi viedä toisen mokoman! Eikä siis vielä ole edes rakennettu mitään. Ei hätäisen hommaa lainkaan :)

      Poista