keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Synttärikekkerit

Meidän nappulat täyttivät perjantaina 1-vuotta. Ajatella, että vuosi on kulunut ja pienistä vauvoista on tullut käveleviä taaperoita.

Synttärikekkereitä juhlittiin lauantaina ja rääppiäisiä sunnuntaina. Kekkerit olivat onnistuneet ja lapset viihtyivät. Parhaimmillaan lapsivieraita taisi olla 8kappaletta yhtäaikaa. Hulinaa siis riitti :)

Tarjolla oli kahta kakkua; suklaata ja vadelma-vaniljaa. (Kyllä, minä halusin molemmille tytöille omat kakut) Macaronseja, vadelmapikkuleipiä, keikausvoileipäkakkua, juusto-rypäle-nakki-tikkuja sekä rieskarullia. Lisäksi suolattomat popcornit, Muumikeksit sekä namuja. Tarjottavat tein kaikki itse, lukuunottamatta Muumikeksejä ja namuja. 

Tytöt saivat ihania, toivottuja lahjoja. Olen todella kiitollinen, että juhlakansa kuunteli meitä eikä leluja tuotu :) Sen sijaan tytöt saivat Popin housut ja bodyt (jotka sitten vaihdoin paitoihin), Lindexiltä muutamat tunikat ja housut sekä kuvien ulkopuolelta muutamat muut tunikat ja housut. Turvareput likat saivat myös. Muumisarjan lautaset sekä aterimia tytöt saivat myöskin.

Tytöillä oli päällään Meandin mekot. Ainolla oli autumn-mekko ja Ellillä Pöllöt-mekko. Itseasiassa Iidalla oli samaiset vaatteet omilla 1v kekkereillään :)

Juhlista toipuminen vei muutaman päivän, mutta nyt ollaan taas omassa rytmissään :)

Ihania vaatteita ja turvareput :)Iittalan muumilautaset ja Hackamanin muumiaterimet

Tarjottavia ja pienet kynttilöiden puhaltajat apukoukkoineen

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo kakut! :) Ja tosi hyvin näytät onnistuneen macaronssien ulkomuodossa, vautsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kakut olivat todellinen älyn väläys! Kuka alkaa kokeilemaan massan värjäystä synttäriaamuna? Minä! Onnekas sattuma, että onnistui. Kuten myös macaronsit. Kuulen vieläkin korvissani kuin kaksivuotias kertoo naapurintätille äidin tekevän makaronia :D

   Poista
 2. Voi että! Niin hyvännäköistä ja kaunista! Raila design voikin seuraavaksi aluevaltaukseksi ottaa pitopalvelun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nelli. Ehkä mä jätän nuo keittiöhommat ammattilaisille :)

   Poista