tiistai 25. kesäkuuta 2013

Saikkua ja suunnitelmia

Lääkäritädin luona käyty ja saikkua kirjoitettu äitiysloman alkuun. Tuntuu, että olisin ollut pienen ikuisuuden kotona, vaikka olen ollut vasta..öö kuukauden? Äippäloman alkuun on noin puolitoista kuukautta. Vaikka monet kaksoset syntyvät ennenaikaisina niin minulla on sellainen kutina, että meidän kaverukset pitävät alivuokrasopimuksestaan kiinni käynnistykseen asti.

Kuten aikaisemmin kirjoitinkin, alkaa pieni paniikki iskeä päälle. Pitäisi ehtiä tehdä vielä vaikka mitä ja valmistella lastenhuonetta jne. Kieltämättä polttelisi uudistaa meidän makuuhuone sekä vierashuone. Ihan vain kevyesti (repiä tapetit alas, katsoa mitä alta paljastuu ja tapetoida uudelleen.. jeah,noinhan se yleensä meneekin.. eli siis homma paisuisi ja stressaisin valmistuuko ikinä..). Joten ehkä remontti jää odottamaan aikaa tulevaa; "Sitten kun lapset ovat vähän isompia".

Mutta Ikeaan haluan päästä. Mielellään mahdollisimman nopeasti. :)
Ihan pikkuostokset vaan.. Uusi lipasto, pimentäviä verhoja, verhotankoja, tyynyjä, pyykkikoreja, pesuhuoneeseen altaalle kaappi+ ovi jne..Lista jatkuu. Pitäisiköhän varata suoraan jo hieman isompi auto? hmm.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti