maanantai 24. kesäkuuta 2013

Neuvola 28+0

Aika on hujahtanut kovaa vauhtia. Tajusin tänään, että kahden kuukauden päästä aletaan käynnistellä pikkuisia tähän maailmaan; lääkäriä lainatakseni "elleivät ole ymmärtäneet itse syntyä". Tuntuu oudolta ajatella, että vauvat voivat syntyä koska vaan. Eihän meillä ole mitään valmiina! Tai on. Äitiyspakkauksen sain haettua postista viime viikolla ja onhan esikoiselta jäänyt vaatteita. Mutta muuten. Pinnasänky on vaatehuoneessa osina. Vauvan vaatteet pesemättä. 
Huh.

No kopat tulivat tänään. Ostin siis facebookin kautta yhdeltä kaksosäidiltä Easywalkerin mustat kopat. Sopivat sitten molemmille :) Rattaat vaan puuttuvat :D (Niitä ei siis ole haluamassani värissä Lastenturvassa, joten odotellaan vielä..)

Neuvolassa kaikki oli hyvin. Vauskit eivät välitä sydänäänien kuuntelusta yhtään. Hirmuinen huiske alkaa heti anturin alla. Hassuja pieniä. Hemoglobiini oli edelleen ok, samaiset 119. Paino samoissa lukemissa. Tästä päivästä alkaen olen virallisesti jälleen sairauslomalla. Huomenna onkin lääkärin käynti, eiköhän saikkua kirjoiteta suoraan äitiysloman alkuun.
 
Nyt elokuvaa, tai siis unta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti