maanantai 6. toukokuuta 2013

Taukoa

Tuntuu etten ole kirjoittanut blogia pieneen ikuisuuteen. Mutta eihän tässä ole ollut reilun viikon tauko. Tuntuu ettei ole mitään kirjoitettavaa, vaikka onkin tapahtunut monenmoista.

Viime viikon ja edellisen olin sairauslomalla supistuksien vuoksi. Kävelyä -supistuksia, kotihommia -supistuksia, joskus ihan vaan sohvalla makailua -supistuksia. You get the point.
Jep saikkua tuli lävähtäen. Lääkäri olisi kirjoittanut enemmänkin, mutta sanoin että kuun loppuun riittää. Olihan siinä palkallinen vapaa ja lomapäivä sitten loppuviikoksi.

Tänään siis "pitkästä aikaa" työpäivä ja illalla olen rätti poikki väsynyt, selkä huutaa hoosiannaa. Juu ei hyvä. Katsotaan nyt kuitenkin tämä viikko (kolme työpäivää) ja mietitään sitten jatkot. Jos ei pysty niin on pakko luovuttaa. En kuitenkaan halua riskeerata mitään, en tosiaankaan työn tähden.

Myllymuksuilta saatiin ihana teeppari cupcake kuosilla. Tarkoituksena olikin laittaa se tyttären päälle vapuksi, mutta viileä keli pilasi suunnitelmat. Tämä paita tullaan kuitenkin näkemään päällä, ehkä nopeammin kuin arvaattekaan.

Kauhea nälkä - iltapalaa siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti