torstai 5. huhtikuuta 2012

Unelmien toteutumista

Olen pitkään unelmoinut omasta kodista. Viime viikolla tämä unelma toteutui tai oikeastaan unelma toteutui jo kun tarjouksemme talosta hyväksyttiin, mutta konkreettisesti muutto tapahtui viime viikon lauantaina.

Muuttamisessa pakkaaminen ja eläminen laatikoiden keskellä on kurjinta. Voin kertoa, että pienen lapsen kanssa pakkaaminen ei ollut mikään helpoin tehtävä -onneksi siis aloitin ajoissa. Itse muutto meni todella nopeasti, 6tuntia ja tavarat oli siirretty paikasta A paikkaan B ja molemmat kodit siivottu. Kiitos ihanalle muuttoporukalle ja rakkaalle ystävälle kuka kärrytteli pikkuneidin kanssa!

Nyt kun taloasumista on takana muutamia päiviä niin voin sanoa, että kyllä kannatti. Lähes kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa ja sisustus alkaa näyttää omalta. Tosin pientä pintaremonttia on tulossa, kunhan pääsemme yksimielisyyteen mitä teemme. Kotoa löytyy kolme makuuhuonetta, iso olohuone, keittiö ja pesutilat. Lisäksi huiman kokoinen piha, jossa on pikkuiselle keinut ja leikkimökki. Mainitsinko jo ison katetun terassin? Kyllä tässä passaa elää ja perhettä kasvattaa.

Ihanaa pääsiäisen aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti