sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonloppu

Meidän viikonloppu on sujunut varsin rennosti. Tuntuu, ettei olla tehty oikein mitään, vaikka ollaanhan me.
Perjantaina sain "loistavan" idean lähteä tytön kanssa isää vastaan keskustaan ilman rattaita. Käveltiin lähellä (n.300m päässä) sijaitsevalle linja-autopysäkille. Matka sujui hitaasti, mutta varmasti. Tyttö tutustui luonnollisesti kaikkiin lammikoihin ja lumen alta paljastuneeseen ruohoon. Pysäkille ehdittiin ajoissa ja hypättiin bussin kyytiin. Keskustassa odotellessa kipastiin kauppaan uimahallieväitä hakemaan.

Isi tuli ja suunnattiin porukalla uimahalliin. Ihmisiä oli ihmeen vähän, kello oli kuitenkin puoli neljä perjantaina. Tyttöhän ei ole käynyt aikaisemmin uimahallissa, ainoastaan kylpylässä..ja vesi oli jäätävän kylmää. Mielestäni lasten altaassa pitäisi olla lämpimämpää vettä. Tai olla edes pikkulapsille oma pieni allas, lämpimällä vedellä. Sanomattakin taitaa olla selvää, että meidän reissu tyssäsi aika pian. Saunottiin ja oltiin lasten altaassa pari kertaa, 45 minuuttia myöhemmin lähdettiin.
Kahvioon iltaruualle ja sitten kotiin.
Illalla ei tarvinnut unta etsiä, kenenkään.

Lauantaina siivottiin ja vaihdettiin vähän järjestystä. Ulkoiltiin, leikittiin ja oltiin vaan. Tänään tyttärellä oli huisin hauskaa kun ulkoiltiin saappailla ja uudella ulkoilupuvulla.. Lammikoihin sain mennä oikein luvan kanssa ja voi sitä hymyä. Naapurikin ihmetteli miten voi lapsi aina olla hyvällä tuulella.. (mieleni teki kertoa katastrofaalisesta edellisillan nukutuksesta, mutta en..)

Nauttikaa loppuillasta, huomenna alkaa taas arki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti