torstai 4. huhtikuuta 2013

Siivoustalkoot

Olin kirjoittanut tätä blogia vuodesta 2009, neljättä vuotta siis.
Blogiin on mahtunut paljon onnea, surua, kyyneliä ja paljon ihania asioita.

Kun katselin kirjoituksia vuosien takaa tajusin, että nyt on aika tehdä kevätsiivous. Siivosin blogia rankalla kädellä. Pois ne aavistuksen naiivit ja lapselliset kirjoitukset, surun ja kyynelten täyttämät ruikutukset ja kaikki siltä väliltä. Vaikka elämää ei voi pyyhkiä, niin blogista pyyhin kaiken vuoden 2010 loppuun. Miksi? Koen, että elämäni on tavallaan alkanut uudelleen tuossa pisteessä.

Aurinko paistaa ja väkisinkin hymyilyttää! Ei elämä niin kurjaa ole kuin luulette :)

2 kommenttia:

 1. Hei,

  olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja ymmärrän hyvin, että haluat siivota vanhat, kipeät asiat pois :) Uskon, että aiemmat raskaat kokemuksesi ovat tehneet sinusta sinut ja osaat nyt arvostaa vieläkin paremmin nykyistä elämääsi ja arkea - niitä pieniä onnenhippuja :)
  Olen hieman surullinen uusien lukijoidesi puolesta, sillä heille koko tarinasi ja arvosi ja ajatuksesi eivät ehkä aukea enää samoin, kuin tarinaasi seuranneille... Mielestäni blogistasi saa myös voimaa - käy hyvin ilmi, että kamalistakin asioista voi selvitä ja mikä vielä parempaa: löytää tien parempaan huomiseen :)
  Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää jatkossakin ja mukavaa kesän odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kiva kuulla, että olet viihtynyt blogin parissa jo pidempään. Mietin pitkään poistanko aikaisempia kirjoituksia ja päädyin poistamaan. Olet oikeassa, että uusille lukijoille ei niin nopeasti aukea elämänfilosofiani ja ajatukseni.

   Toivottavasti viihdyt blogini seurassa jatkossakin :)

   Poista