keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Melkein elokuu

Heinäkuu lähestyy loppuaan ja elokuu kurkistelee jo nurkan takana. Paahteinen hellekesä jäi saamatta, mutta ei haittaa. Minä nautin kesästä täysin siemauksin, olihan se viimeinen koko kesän mittainen loma. Ensi vuonna on tyytyminen kolmi-neliviikkoisen rypistykseen.

Koska elokuu on jo melkein täällä on aika välikausivaatteille (vaikka ovathan nuo olleet jo päällä kesälläkin). Viime keväiset vk-vaatteet ovat lähes pienet ja hankimmekin syksyksi uudet vaatteet, joissa on sitten hyvä aloittaa päivähoitoura.

Vuosi sitten pikkusiskojen välikausivaatteena oli Polarn&Pyretin haalarit, jotka olivat huikean hyvät. Tänä keväänä esikoisen jäämistöä Travallen henkselihousut ja takki (ja popin Windfleece) sekä PompDeLuxin softshell haalarit. Travallen vaatteet ovat olleet hyvät ja tykätyt. Pompin softshell haalarit olivat yliveto! Vaikka väri oli arka, ei lika niissä näkynyt.

Pomp de Luxin haalarin huono puoli on (kokemukseni mukaan) lyhyt niska-haara mitta. Joten jos olet ostamassa haalaria niin ota kokoa isompi kuin tavallisesti.Hihat olivat melko tiukat ja suhteellisen pitkät. Haalarin kangas on kestävää, käytönjälkeä ei näy edes polvissa. Jalkalenkit ovat kestävää kumia. Kaikin puolin loistava hinta-laatu suhde :)


Esikoinen jatkaa hyväksi havaitulla linjalla eli rymyleikkiin Lassien suprafil-haalari ja muuhun ulkoiluun PoPin housut+takki (+windfleece) yhdistelmällä. Pikkusiskot saivat uudet henkselihousut PompDeLuxilta ja PoPin alesta takit. Mietin PoPin housuja, mutta kaipasin pienille ulkoilijoille kunnollista suojausta selkään ja siksi päädyimme pompin henkselihousuihin.

Kokojen arviointi on aina yhtä haastavaa, katsotaan syksymällä kuinka hyvin siskoksien 98/104 henkselihousut sopivat. Aletakit ovat koko 98 ja ne sovitettiin passeleiksi. Isosiskon 110 housut ovat hyvät ja 116 takki myös :) 

 
Pikkusiskojen syystamineet. Toiselle punainen windfleece ja toisellen sininen. Syyskengät löysin Jumbosta, huikeasta -70% alesta!
Kenkäkavalkaadissa jatketaan hyväksi havaitulla linjalla: core-texia ja saapasta. Coret löytyivät tällä kertaa Jumbon alesta, ja kaikki lapset saivat samanlaiset kengät. Saappaissa kokeillaan tällä kertaa crocsia. Yhdet löydettiin hyvänä kirpparilöytönä ja kahdet hankittiin alesta. Ensi kokemuksen mukaan lapset ovat saappaista innoissaan ja pitävät niitä mielellään, jopa ilman sadesäätä :D


Kiinnostaako talvivarusteet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti