lauantai 18. heinäkuuta 2015

Asuntomessut 2015Instagramia seuranneet tietävätkin, että kävimme viime viikon sunnuntaina pääkaupunkiseudulla lapsivapaiden merkeissä. Miniloma hotellin lakanoissa, ikeassa ja asuntomessuilla teki varsin hyvää arjen ryvettämille vanhemmille. Päivitys reissusta kaatui jälleen teknisiin ongelmiin, mutta koska anoppilassa kone toimii, tulee päivitys viimein tässä.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin tämän vuoden asuntomessut järjestetään Vantaan Kivistössä. Meidän messuliput sponssasi Jukkatalo. Meidän mielestä messut olivat antoisat ja messuanti oli monipuolinen. Messuilla oli huomioitu remontoija sekä rakentaja. Näytteilleasettajat kertoivat hyvin auliisti kokemuksiaan ja antoivat remontointi vinkkejä. 

Valhallan sisäänkäynti

Valhallan lasitettu terassi

Emme suinkaan kiertäneet kaikkia kohteita vaan etukäteissuunnittelulla iskimme (meistä) parhaisiin kohteisiin heti aamusta ja kiertelimme päivällä muita kohteita. Meidän perheen ja tilanteen huomioonottaen paras kohde oli nro 27 Designtalon Valhalla. Miksikö? Se oli yksitasoinen koti ja suunniteltu kolmilapsiselle perheelle. Makuuhuoneita oli riittävästi ja silti asuinneliöt olivat varsin kohtuulliset. Eteistila oli tilava, neljä makuuhuonetta olivat lähekkäin ja yksi toisella puolella taloa. Olohuone ja keittiö yhteistä tilaa. Erityisesti keittiö vei minun sydämeni. Se oli toimiva ja tasotilaa (ja säilytystilaa) oli riittävästi. Rakastuin!


Siis oikeesti kattokaa tätä keittiötä!
Keittiö ja olohuone olivat yhteistä, avointa tilaa joka oli kokoonsa nähden varsin toimiva! Pinta-alaa oli n.50m2 ja jokainen neliö oli käytössä hyvän suunnittelun avulla.
Eteistila aukesi tuulikaapin jälkeen avoimena tilana. Eteistilasta oli käynti neljään makuuhuoneeseen.

Myös Dekotalo (165) oli positiivinen yllätys. En yleensä välitä avoin ylös -ratkaisusta, mutta tässä kohteessa se toimi. Pohjaratkaisu oli hyvä ja  kodinhoitohuone loistava!

4 kommenttia:

 1. Me käytiin myös siskon kanssa eilen messuilemassa! Valhalla oli kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysittekö oman suosikkikohteen? Mä niin tykkäsin Valhallasta kun siinä oli (lähes) täydellisesti mitä haluttaisiin. Kompaktisti riittävästi makkareita, ompelutila/vierastila ja hyvän kokoiset olotilat. Ja tämä vielä jotenkin kohtuu budjettiin. :)

   Poista
  2. Mulla ei noussut mitään tiettyä suosikiksi, monesta löytyi kuitenkin kivoja juttuja. Ja sisustusmielessä olin pyörimässä, meillä kun ei rakentaminen ole millään lailla suunnitelmissa! :)

   Poista
  3. Mulla ei noussut mitään tiettyä suosikiksi, monesta löytyi kuitenkin kivoja juttuja. Ja sisustusmielessä olin pyörimässä, meillä kun ei rakentaminen ole millään lailla suunnitelmissa! :)

   Poista