keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Syksyn suunnitelmat

Päiväkotipäätöksien saapuminen sai ajatukset kääntymään tulevaan syksyyn. Olen sopinut aloittavani työt syyskuun alussa ositaisella työajalla. Onneksi osittainen järjestyi, sillä en halua lasten olevan hoidossa kuin 15 päivää kuukaudessa. Onhan sitä siinäkin jo :)

Kun hakemuksia kirjailtiin tammikuussa pohdin pitkään mihin haen paikkoja. Selvää oli, että hoitopaikka pitäisi kolmelle lapselle olla samassa paikassa. Kahteen paikkaan viemiseen ei aamuisin ollut aikaa, etenkin kun mies kulkee autolla ja minä linja-autolla. Soitin päivähoidon alueen johtajalle ja keskusteltelun päätteeksi päädyin ryhmäperhepäivähoitoon. Perhepäivähoito ei kolmelle lapselle olisi järkevää kun keskenään joutuisivat leikkimään. Päiväkotia vierastin, kun tytöt olisivat joutuneet eri ryhmiin. (Liikaa muuttujia aamuhäslinkiin)

Päätöstä jännitettiin pitkään ja hartaasti. Meidän alueen ryhmiksistä ei ollut vapautunut yhtään paikkaa yli vuoteen, joten odotukset varsin realistiset, päiväkotiin jouduttaisiin. Tuskailuni sai onneksi onnellisen lopun ja lapset saivat hoitopaikan ykkösvaihtoehdostamme. 
Ryhmikseen siis, koko päiväkotiuran ajaksi. 

Päätös tuntuu oikealta. Uskon, että tytöt viihtyvät hyvin ja saavat omia kavereita. Vaikka ryhmässä ei ole kuin 9 muuta lasta, uskon kavereita riittävän. Toivon, että pienryhmässä olo vähentäisi sairaspäiviä ja saisimme jatkaa terveenpapereilla. Syksyllähän sitten nähdään kuinka käy :)

Ja koska kuvien lisääminen ei nyt jostain teknisestä syystä onnistu, joudutte tyytymään pelkkään tekstiin. Mutta terassi- ja pihakuvia tulee kunhan vika paikallistuu :)


2 kommenttia:

  1. Kiva, että saitte paikan sieltä mistä halusitte! :) munkin piti alun perin mennä nyt syksyllä töihin, mutta pitkitin paluuta kuitenkin vielä vuodella! Tuntuu oikealta ratkaisulta!

    VastaaPoista
  2. Koen todelliseksi lottovoitoksi! Tosi hyvä että päätit jatkaa kotiuraa, töihin ehtii vielä. Teidänkin pikkulikat saa kasvaa vielä vähän ennen hoidon alkua :)

    VastaaPoista