torstai 7. toukokuuta 2015

Mootsia!

Instagramia seuranneet tietävätkin, että muutama viikko sitten hurahdin S-ryhmän kantispäivillä ostamaan OBH Nordican Smoothie blenderin. Olimme pohtineet smoothiekoneen hankintaa pitkään ja aina lykänneet sitä. Tarvitaanko sitä todella? Tulisiko sitä käytettyä enemmän kuin ensimmäiset innostuksen päivät?

No tuleehan sitä! Voi että miten ihanaa smoothie voi olla. Tai mootsia kuten kolmevee sanoo. Meillä on paljon marjoja ja olen todella huono syömään niitä esim puuron kanssa. Yök. Puuro puurona ja marjat marjoina. Blenderin kotiuduttua marjat ovat huventuneet pakkasesta huimaa vauhtia. Mustikat on syöty, mansikoita on vähän vielä. Vadelmia ostettu kaupasta. Mun suosikki smoothie sisältää vadelmia, mansikoita ja mustikoita. Maitorahkaa, mehukeittoa sekä Myllyn Parhaan Kuidukasta. Tykkään! Hauskinta on, että smoothiekoneen korahtaessa käyntiin lapset ryntäävät keittiöön. Hekin ovat hullaantuneet.

Maistellaanko teillä smoothieita?

1 kommentti:

  1. Heh, mietimpä tuotakin äitienpäivälahjaksi, mutta päädyin toiseen vähän isompaan hankintaan. Meillä juodaan smoothieta tai pirtelöä aina välillä. Nyt jäljellä on enää puolukoita ja karpaloita, joten ne eivät lapsille kovinkaan hyvin uppoa. Itse kyllä tykkään - lähtee aamu meinaan raikkaasti käyntiin. =)

    VastaaPoista