sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kaksostenrattaiden jalkapeitto

Meidän tytöillä on käytössä EasyWalkerit, jotka ovat aivat täydelliset rattaat meidän tarpeisiin. Koppavaiheessa oli kätevää kun jalkapeite suojasi tuulelta ja viimalta. Uskoisin, että kesävauva viihtyisi kopassa köllötellen. Minulla oli ajatuksena, että meidän tytöt nukkuisivat kopassa vielä maalikuussa, puolivuotiaiksi siis. Toisin kävi. Pakkaset tulivat ja koppa kävi ahtaaksi. Tytöt oppivat rattaisiin sukkelaan ja viihtyivätkin hyvin. Unetkin maistuivat kun toppauksia sai riittävästi. 

Kunnon talven tultua, lumipyryssä päästin muutaman ärräpään kun kaipasin jalkapeitettä. Esikoisen Emmaljungissa kun oli sellainen ja olin siihen tottunut. Muutama turhaan kulutettu tunti netissä, valmista jalkapeitettä ei saa. Eikö kukaan muu todellakaan tarvitse? Suunnaksi kangaskauppa ja mittanauha käteen. Kokeilua ja suunnittelua, siinä se sitten oli. Jalkapeite Easyihin. :)


Materiaalina on tuulen ja tihkusateen hylkivä kangas. Päällipinta on liukas, hieman kiiltävä ja sisäpuoli fleecekankaan oloinen. On siis pehmeä sisältä :) Tuo yläreuna peitteestä on sisäkangasta, jottei vahingossakaan hankaa pieniä kasvoja ylhäällä olleensaan. Kiinnitys on neppareilla.

Innostuin ideasta niin paljon, että postasin sen FB:n monikkopalstalle ja yllätyksekseni muutama äiti kiinnostui jalkapeitteestä ja halusi samalaisen. Ensi viikolla suunnaksi kangaskauppa ja ompelukone laulamaan, ellei flunssa kaada sänkyyn minuakin :/
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti