lauantai 30. marraskuuta 2013

Wanna be Fit

Kuten ehkä jotkut teistä tietävätkin minulla on ollut laihdutusblogi, jonne olen kirjoitellut avioeron jälkeen ennen ensimmäistä raskautta. Blogi jäi tauolle raskausajaksi ja jatkui taas synnytyksen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä.
Sitten tulikin toinen raskaus esikoisen ollessa vuoden ikäinen. Jälleen blogi jäi tauolle. 

Päätin, että hiljalleen aloittelen projektia uudelleen, sillä meidän perhekoko ei enää kasva (joten tekosyyt ovat loppu). Mikä minua motivoi muutokseen ja painonpudotukseen? Ensiksikin oma hyvinvointini (ja tietenkin ulkoiset muutokset), esimerkki esikoiselle (ja tulevaisuudessa kaksosille) ja ensi kesänä olevat siskoni häät. Motivoivia asioita on muitakin, mutta edellä muutama mainittuna.

En ole koskaan ollut laiha, en edes aktiiviurheilijana. Ja tiedän että vartaloni muodosta johtuen minusta ei koskaan tule kapeaa ja siroa, vaikka olisin kuinka laiha. Tavoitteenani ei olekaan tulla laihaksi vaan sopusuhtaiseksi. Rinnat ja lantio ovat ja pysyvät, muoto korkeintaan vaihtelee ;)

Koska imetän edelleen, joten päätin "vain" järkeistää ruokavaliota ja lisätä arkiliikuntaa. Kunhan imetys vähenee tai loppuu niin sitten teen lisämuutoksia.

Painoa en tiedä, enkä oikeastaan tiedä uskallanko mennä puntariinkaan vaikkakin jälkitarkastuksessa olin kevyempi kuin ennen kaksosia. Noh ehkä huomen aamulla sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti