perjantai 8. marraskuuta 2013

-43%

Paikallisessa Urheilu Koskimiehessä on synttärit ja tänä vuonna synttärialennus on 43% Synttärivuosien mukaan :)

Kävimme miehen ja minien kanssa pikaisesti katsomassa tarjonnan. Sovitin muutamia kuoritakkeja, muttei sopivaa oikein löytynyt. Mies sai ulkoiluhousut ja sulkapallomailaan sitä nauhaa (siihen kädensijaan..mitä ikinä se onkaan nimeltään). Itse meinasin poistua tyhjin käsin, sillä päätin etten kuitenkaan osta tälle vartalolle mitään vaatetta (vaan keväällä tai sitten tulevaisuudessa ostan kun vartalo alkaa näyttää ja tuntua omalta). Jotain kuitenkin tarttui mukaani, nimittäin Haglöfsin reppu. 

Aikaisempi, samankokoinen reppuni hajosi vuosikymmenen käytön jälkeen. Hintava hankintahinta ei siis haittaa kun reppu kestää monta vuotta kovaa kulutusta.

Tällä kertaa valitsin pinkin repun, sellaisen hieman erilaisen mallin kuin aikaisemmin. Tässä repussa on sivussa vetoketjut, jotka pitäisivät olla näppärät käyttää. Materiaali on vedenkestävää joten jumppakamat säilyvät kuivina. Käyttöön reppu siis tulee, joko jumpparepuksi tai sitten osalti "hoitolaukuksi" talven ajalle. Perinteinen hoitolaukku voi olla hieman vaativa kuljettaa mukana talven tuulessa ja tuiskussa kolmen lapsen kanssa. Mutta katsotaan miten käy.

Tässä tämä ihanuus sitten on.. Ah rakastuin <3

1 kommentti:

  1. Tervetuloa seuraamaan myös minin blogiani vauva-perheen arjesta :)
    www.pienipoika2013.blogspot.fi

    VastaaPoista