tiistai 21. elokuuta 2012

Kestot vs kertsit

Tyttären ollessa pieni vauva käytimme kertakäyttövaippoja. Siskoni kertoi kestojen olevan todella hyvät ja kätevät. Epäilin. Käsitykseni kestovaipoista oli, että ne ovat hankalia ja vaativia. Uskaltauduin kokeilemaan kestoja vasta Iidan ollessa kolmikuinen. Kokeiluun päätyi äitiyspakkausen imsevimse sekä muksumyllyjen vaipat.
ImseVimse oli ihan kiva, mutta en kokenut omaksi. Muksumyllyjen taskuvaippa+imu oli mielestäni kätevä ja helppo käyttää. Hurahdinkin kestoihin niin paljon, että ostin kavereilta heiltä äitiyspakkauksen muksuvaipat.
Kasvaessa painoraja ja vaipan imukyky tulivat vastaan. Uusien hankinta oli edessä. Päädyin ostamaan lisää muksujen taskuvaippoja ja lisäimuja. Onnekseni vaipat olivat tarjouksessa ja sain hankittua tarpeellisen määrän melko edullisesti. Vaipat olivatkin tiukassa käytössä kesään asti.
Ongelma! Nyt vaipot fuskaavat reunoilta, enkä tiedä miten korjaisin ongelman. Olen kokeillut lisätä imuja ja ne riittävätkin,keskelle. Reunat vuotavat edelleen. Rakkaat ihmiset, onko teillä vastaavaa ongelmaa? Miten tämä ratkaistaan?
Ps. Katsokaa miten ihania kuoseja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti