maanantai 3. marraskuuta 2014

Häät ja neljäs lapsi

KUVAT GOOGLEn kuvahaku


Ei, me emme ole menneet naimisiin eikä meille todellakaan ole tulossa neljättä lasta. Uskomatonta kyllä, mutta meiltä kolmen pienen lapsen vanhemmilta udellaan neljännen tulokkaan perään. Mitä ihmettä? Eikö kolmessa pienessä lapsessa ole jo tarpeeksi hoidettavaa? Vai kuvitellaanko meidän tekevän jalkapallojoukkueen? Toinen äärimmäisen ärsyttävä utelun aihe ovat häät. "Koskas te menette naimisiin?" Kolme lasta ilman avioliittoa tuntuu olevan erikoista ja ihmeellistä, tai vähintäänkin ihmisiä häiritsee kun me emme ole avioituneet "kun on jo kolme lastakin".

Olen sanonut jo pidemmän aikaa, että meidän perheemme on tässä. Meillä on kolme, ihanaa lasta. Voisiko enemmän toivoa? Olen saanut kokea yksöisraskauden ja kaksosraskauden. Onneksi olemme miehen kanssa molemmat samoilla linjoilla tästä asiasta - meidän lapset ovat tässä. Joten lapsettomat utelijat - pökköä pesään ja omaa yrittämään. ;)

Häät ovat jo ikuisuus aihe ja vitsin aihe meillä. Joka viikko joku kysyy, että koska.. Jokos te.. Ja joka kerta vastaamme yhtä onnellisena, että ei, ei vieläkään ;)

Ihanaa maanantaita!
 

2 kommenttia:

  1. Minä suosittelen naimisiinmenoa ihan "kylmistä" järkisyistä. Lähipiirissä toinen puolisoista kuoli ja leski ei ensinnäkään perinyt mitään, kun eivät olleet naimisissa. Lapsi peri toki kuolleen vanhempansa ja nyt tämä leski joutuu vuosittain tekemään selvityksen maistraattiin mihin hänen alaikäisen lapsensa varoja on käytetty.

    "Avoleski" ei myöskään saa leskeneläkettä, vaikka yhteisiä vuosia on 25v ja heillä on tosiaan
    yhteinen lapsikin.

    VastaaPoista