sunnuntai 3. elokuuta 2014

Än, Yy, Tee - Ompele!

Mies yllätti perjantaina ja lähti lapset mukanaan mummolaan viikonlopuksi. Tämä tarkoitti luonnollisestikin, että minulla oli lähes kaksi päivää aikaa syventyä ompeluun, keskeytyksettä.

Perjantai-ilta meni ihmetellessä ja lapsia kaivaten. Lauantaina aamulenkin ja kahvikupposen jälkeen alkoivat kankaat pölistä. Uudet ihanat kankaat pääsivät ompeluun ja sain tehtyä tilatut vaunuverhot.

Iltahämärissä leikkelin vielä kankaita sunnuntaiaamua varten. Oli muuten vaikea lopettaa kun oli alkuun päässyt. Ja viime hetken villytyksenä syntyikin säilytyspussi pöllöapplikoinnilla kärsineen ikean laatikon tilalle.

Sunnuntaina oli vuorossa istuinpehmusteet ja tyttären lakanat. Istuinpehmusteita olin mallaillut jo pidempään mutta aina vain jättänyt asian hautumaan "sitten kun aikaan". Istuinpehmusteista tuli todella ihanat (ja näistä lisää omassa postauksessaan vielä). Autoja rakastava esikoinen sai iki-ihanat pinkki-vaaleanpunasävyiset autolakanat. Kyllä kannatti pikavisiitti kangaskaupassa lauantaina. :)
Tälläisiä viikonloppuja olen kaivannut. Ja koska isä osaa ja pärjää hienosti tyttöjen kanssa, otetaan tämä uusiksi :)


2 kommenttia:

  1. Voi, että! Kyllä kelpaisi viikonloppu yksin kotona! :)

    Tosi kivan näköiset nuo istuinpehmusteet ja ihana lakanakangas!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oli kyllä ihanaa nukkua kaksi yötä heräämättä, juoda aamukahvi rauhassa ja olla hiljaisuudessa. Puhumattakaan, että sain ommella kaikessa rauhassa. :)

    VastaaPoista