tiistai 8. joulukuuta 2015

Uusi perheenjäsen

Meidän perhe menetti maaliskuussa rakkaan perheenjäsenen, Astonin. Perheemme tuntui vajavaiselta, koiran kokoinen paikka oli vapaana. Kyseessä ei koskaan ollut "vaan koira". Kyse oli aina perheenjäsenestä, kenet aikoinaan otin lapsen korvikkeeksi. Ja äkisti hän oli poissa.
Suru väistyy hiljalleen, mutta kaipuu ja haikeus jää. Muistot siivittävät elämää ja hymy nousee takaisin suunpieliin. Ei toista samanlaista tule. Suuret saappaat ovat seuraajalla täytettäväksi. Vanilla´s Honey Piece of Love, tuttavallisemmin Hulda, muutti meille vajaa kaksi viikkoa sitten. Perheemme oli jälleen kokonainen. Puuttuva palanen loksahti paikalleen. 


 
Hulda, 9vkoa on hurmaava yksilö. Toki pentumaisen rakas ja rasittava. Hurmaava Hulda <3 
Edit. Ja Hulda tosiaan on Suomenlapinkoira.

2 kommenttia:

 1. Minkä rotuinen teidän koira on? Ihanan näköinen on kyllä :)
  Onko minkäluonteinen kyseinen rotu? Haukkuuko kovasti? Karvaa varmaan lähtee?

  Kyselen kun itselläkin joskus olisi haaveissa koira ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marika. Koira on suomenlapinkoira. Tämä yksilö ei toistaiseksi hauku lähes lainkaan. Vanhemmat ovat hyvin vähähaukkuisia. Karvaa ei toistaiseksi lähde, mutta lapinkoirista yleensä lähtee karvanlähtöaikana karvaa kohtalaisen paljon. Mutta hyvällä harjauksella ei karvoja sisältä kovin paljoa löydy eli tässäkin asiassa oma aktiivisuus vaikuttaa.

   Lapinkoira sopii erinomaisesti lapsiperheeseen. On kiltti ja helppo oppimaan asioita (toki yksilöt ovat erilaisia). Tutustu ihmeessä lapinkoiriin :)

   Poista