keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulun askareet

Olen jouluihminen henkeen ja vereen. Rakastan joulua! Sen tuoksuja ja makuja. Valmistelua ja rauhallisuutta. Itseasiassa parhaimmistoa on joulun fiilistely! Kynttilät, joulutortut, glögi. Lahjat hankin pääasiassa aina etukäteen, pitkin vuotta, kun jokin sopiva lahja tulee vastaan. Inhoan hankkia lahjoja kiireessä hätäisenä.
 

Meidän perheen ja läheisten joululahjat ovat itseasiassa jo hankittu. Vain paketointi uupuu. Taidankin tänä iltana lasten mentyä nukkumaan, levittää joulupaperit ja aloittaa paketointiurakan. Kaveriksi kuppi kuumaa ja fiilistely saa alkaa.


Joulukoristeita meille ei tänä vuonna tulekaan, jouluvaloja lukuun ottamatta. Koira on yksi syy ja toiseksi vietämme joulun mummolassa. Jouluvalot ja kynttilät kuuluvat kuitenkin (lähes) vakiovarustukseen eikä niitä ilman voi olla. Valopalloja olen miettinyt jo muutaman vuoden, koskaan niitä ostamatta. Olen aina jäänyt miettimään niiden hankintaa, kun ne tuntuvat olevan niin suosittuja (ja löytynyt joka kodista). Toisaalta miksi välittää jos itse tykkää..?


Kuva googlesta (sisustusunelmia blogin kuva)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti