perjantai 16. lokakuuta 2015

Sananen tilaustöistä

Kuten moni tietää, häärin Raila Design nimen alla tehden ompelu- ja neulontatöitä. Työtäni teen palkkatyöni ja perheen ohessa, iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika vaihtelee, tällä hetkellä toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Joskus toimitus pääsee matkaan nopeammin, toisinaan hitaammin. Kaikista tilauksista maksan verot.

Tilaustyöt maksetaan ennakkoon, sillä jokainen työ tehdään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti. Kangasvalikoimaa on kohtalaisen paljon ja lisää hankitaan ellei varastosta löydy mieleistä kangasta. Tilatuimmat tuotteet ovat tällä hetkellä vaunuverhot, jalkapeitteet sekä asusteet. Myös neulontatyöt ovat kasvussa.

Verkkokauppaa on kyselty ja sellainen on ehkä tulossa tulevaisuudessa. Mitä mieltä olette, olisiko verkkokaupan kautta helpompi asioida? Klikata tuote ja haluamasi kangas ostoskoriin, maksaa ja odotella. Myös valmiita neuletöitä ja asusteita voisi ostaa sitä kautta.

Mikäli tulevaisuuden suunnitelmat toteutuvat,, saan enemmän aikaa tilauksilla ja siten ehdin tehdä tilaustöitä enemmän ja myös toimitusaika myös lyhenee.
Lisätietoja myöhemmin :)

Lopuksi vielä muutamia tilaustöitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti