maanantai 23. helmikuuta 2015

POMPdeLUX

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Pompdelux kutsuilla ystäväni kanssa. Merkki oli minulle uusi tai siis olin kuullut, mutta meidän taloudesta ei sitä löydy. Itse kutsuilla yllätyin vaatemäärästä (vrt meandi), neljä vaaterekkiä täynnä vaatteita! Materiaalit tuntuivat laadukkailta, selvästi paremmilta kuin markettimerkkien materiaalit.

Vaatteet olivat keväisen värisiä ja todella kauniita, kuten kevätvaatteet yleensäkin. Tytöille oli paljon hempeää keltaista ja roosaa, pojilla hillittyjä värejä tehosteena esim minttua. Tyttöjen vaatteissa oli aivan ihania sortseja, mekkoja ja paitoja. Poikien vaatteista pongasin vain ihanat raitapaidat, joita voisin kotiuttaa meidän tytöillekin.


Hinnat olivat mielestestäni melko kovia sisävaatteiden osalla, mutta ulkovaatteiden osalta varsin kohtuullinen. Koska pompin vaatteista ei ollut kokemusta jäi sisävaatteet hankkimatta. Tällä kertaa päädyin tilaamaan pikkutytöille softshellhaalarit (39,95e kpl), sillä niistä olin kuulut todella paljon hyvää. Jos Iidalla ei olisi ollut välikausivaatteita olisin tilannut hänelle kuorivaatteet. Ainoana miinuksena sanon kuorivaateiden henkselihaalarin koon, isoin koko on 98/104 joka ei harmillisesti menisi enää esikoiselle (kuka kuitenkin tarvitsee ja haluaa henkselihousut)

Nyt jäädään jännityksellä odottamaan tuliko tilattua oikean kokoiset haalarit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti