lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ei pöllömpää!

Mieheni mielestä on hullua kirjata vaippapakettien kupeesta koodeja netin syövereihin. Mielestäni tämä on hyödyllistä, saahan pakollisista vaippaostoksista muutakin hyötyä kuin kuivan pyllyn.

Pakettikoodeja on kirjattu jo hyvän aikaa ja lahjuksina on saatu hiekkalapio-ämpäri-settiä kuin lasten sähköhammasharjakin. Viimeisin tulos on kerhoreppu nro 2. Iidallahan on Skip Hopin kerhoreppu (klik klik) enkä malttanut jättää reppukaksosta Pamperskauppaan vaan klikkailin sen ostoskoriin. Onpahan sitten toinenkin, vähän samanlainen.

Tänään kun reppu kotiutui, niin harmikseni on pakko todeta, että inhottaa tuo Pampers-kirjoitus (vaikkakin sisäpuolella onkin, mutta silti). Tietämättömät pitäisivät tuota samanlaisena kerhoreppuna kuin esikoisen ensimmäinen, mutta minä tiedän.. Siksi mietinkin, että laittaisinko repun eteenpäin vai pidämmekö itse. Hmm. No katsotaan.Mutta söpöjän nuo pöllökaverukset ovat ;)

2 kommenttia:

  1. Hei! Vastailen tänne, anteeksi viivästys! Meidän yleiskone on KitchenAid Artisan, mitään tarkempia tietoja siitä ei äkkivilkaisulla näytä löytyvän. Kakkupohjia olen sillä veivaillut, muut olen hoitanut käsin lähinnä laiskuuttani.. ehkä osasyynä se, etten kovin usein leivo :) Lähinnä olen käyttänyt kyseistä masiinaa tyttöjen soseiden tekemiseen vauva-aikana silloin, kun ruoka sai olla jo vähän rakeisempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Satu kun vastasit! Jään kaipaamaan blogiasi :)

      Poista