sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuosi vai kymmenen?

Viime yönä lapset pitivät huolen, että äiti todella vanhenee. Todennäköisesti vuoden iän lisääntyminen näkyy kasvoilla kymmenenä. No siltä ainakin tuntui aamulla kun olin herännyt klo 00-06 välisenä aikana kuudesta kahdeksaan kertaan. En edes muista kuinka monesti, se kertonee heräilyjen määrästä. Esikoinen tuli viereen (kuten tavallisesti) ja möyhensi asentoaan monen monta kertaa. Minit puolestaan pitivät jotakin ihmeellistä tankkausmaratoonia. Say no more. Aamulla tökin isi-ihmisen hereille vauvojen ähkiessä pinniksessä. Reilun tunnin kuluttua sain aamiaisen sänkyyn ja onnittelupusun. 

Kolkytyks. Kolme lasta, yksi koira ja mies. Ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumistutkinto. Vakituinen ammatti rakastamallani alalla. Haaveissa uusi ammatti harrastukseni parissa tai jopa opetuksen alalla. Ei huono kolkytyks vee. Haaveet kantavat, sanotaan. Pitää paikkansa ainakin minun kohdallani ;)

Ps. Kotipostaus tulossa!

Perinteisen kakun sijasta tein ensimmäisen kerran (valkosuklaa)kuppikakkuja. Ulkonäkö ei ole täydellinen, mutta maku.. OI herkku!

Kynttilät <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti