perjantai 10. tammikuuta 2014

Miikkariale

Mielestäni en lukeudu miikkarifaneihin. Meandilla on muutamia kivoja vaatteita joka kausi, mutta siihen se jääkin. Koskaan en ole ollut miikkaribileissä aka kutsuilla. Kutsuttu on, mutten koe niitä omakseni.
Meidän perheestä löytyy muutamia me&i vaatteita - uusina ja hyväkuntoisina käytettynä. Fb:ssa on hyvä miikkarikirppari, jolta olen ostanut muutaman vaatteen. En kuitenkaan maksaisi käytetystä vaatteesta älyttömyyksiä, onhan kyseessä käytetty vaate. Vaikka ostan käytettyä haluan sen olevan hyvässä kunnossa, tahraton ja siisti. En odota uudenveroista, mutten myöskään maksa kulahtaneesta.

Jos voisi puhua rakkaudesta miikariin niin se syntyi kun näin pöllöpeiton. Sen halusin Iidalle ja sen sain :)

Miikkarialesta ostin Ellille ja Ainolle suloiset velourpupuhaalarit, Iidalle yogat ja pilviyökkärit. Itselle ostin yogat, mutta harkitsen vielä otanko ne vai palautanko. Vihreä väri ei ehkä ole minuinta, mutta materiaali on ihana. Ja yogat ovat supermukavat. 

Esikoisen yogat ja pilviyökkäri

Supersuloiset puput mineille

Yökkärin onnellinen omistaja
 

2 kommenttia:

  1. Mä en tajua sitä miikkarihulluutta, niinku sanoit msllistossa on aina joku kiva ja sit mujt on ei niin kivalla kuosilla. Fbstä oon jotain housuja ostanu pojille ja oon kyllä tykänny materiaalien laadusta! Bodyt ei oo läheskään yhtä kestäviä..

    Noi puput on kyl tosi söpöt!

    VastaaPoista
  2. Joo en minäkään tajua. Bodeissa on laatueroja ihan hirveesti! Ehkäpä siksi ne ovatkin jääneet. Iidan tunikat ovat olleet tosi hyviä ja hatut! Niitä meillä on, no riittävästi. Minulla on kolme, Iidalla on käytössä kolme ja pieniä hattuja muutamia odottamassa minien päänkasvua.

    VastaaPoista