keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ompeluksia

Viime kuussa sain Myllymuksuilta lahjakortin, jolla tilasin muutamia kankaita. Kankaiden valinta oli todella vaikeaa, sillä valikoima oli todella laaja. Valitsin muutamia ihania kuoseja ja loput kankaat ostin Eurokankaasta.
En ollut ommellut pitkään aikaan ja ensimmäinen paita olikin hieman takkuinen ommella, mutta sen jälkeen pääsin vauhtiin ja paidat syntyivät vauhdilla.

Olen paitoihin erittäin tyytyväinen. Ne ovat iloisen värisiä ja hieman erilaisia. Ei tule heti samanlaiset vastaan. Tein paidat koossa 92, jotta menevät koko syksyn ja talven. Tyttö tuntui itsekin tykkäävän :)

Osa paidoista on tosiaan ollut jo käytössä ja olen päässyt testaamaan kankaiden pesulaatua. Luonnollisesti kankaat, joissa ei ole elastania kutistuu hieman enemmän kuin elastanilla. Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tyytyväinen. Kankaat pitävät kuosinsa ja värinsä. Eivät nyppäänny eivätkä nuhjaannu noin muutenkaan. Tämä kokemus tosiaan parin kolmen pesu perusteella. Pitkä talvi näyttää lopputuloksen, mutta tähän asti voin vain suositella :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti