sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Muutto osa I

Muistatteko edellisen muuttonne? Itse sanoin etten muuta vähään aikaan mihinkäänm mutta kuitenkin tiesin etten jää kyseiseen asuntoon pitkäksi aikaa. Vuoden päivähän viihdyin asunnossani, ja tajusin juuri etten ripustanut yhtään ainutta taulua seinille. Kellot riittivät.
Väliaikaista siis vain.

Muuttoon olisi alle kuukausi. Toivottavasti kolme viikkoa tai vähemmän. Pakkausruljanssi polkaistiin käyntiin perjantaina kun T:n asunnosta lähti tavaraa kotikonnuille. Omassa asunnossani projekti alkaa tänään.
Päätin, että kaikki turha ja joutava lähtevät. Ihan turhaan säästän tavaroita joita en todellakaan tarvitse. (Sori vaan naapurit jos täytän roskikset :D)

Viikonloppuna pidimme siskosten viikonloppua. Sellaista mukavaa rentoa yhdessä oloa ja puuhastelua. Tämä oli perinteen ensimmäinen kerta, vuoden päästä minun luonani.
Pitihän samaista reissua hyödyntää ja lähteä ystävän kanssa IKEA-käynnille. Mukaan tarttui ostonlistan mukaisesti valaisenjalkoja, varjostimia, laatikoita, henkareita, keittiövälineitä ja sen sellaista. Hyllyt jäivät saamatta, olivat pahusvie loppuneet. Ystäväni lohduttikin, että kyllähän ne ehtii..

Kohta asunnolle raivaushommiin. (Huomasin juuri etten käytä asunnostani enää koti-sanaa, kotini on siirtynyt T:n luo..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti