maanantai 30. syyskuuta 2013

Räntää ja rakkautta

Tilasin tytöille vaunuihin Dooky verhot AT Lastenturvasta. Vihdoin sain ilmoituksen paketin saapumisesta ja kävelin räntäsateessa läheiseen Siwaan hakemaan paketin. Kävellessä huomasin hymyileväni (tai paremminkin virnistelevän) onnellisena työntäessäni kaksosten rattaita. Tajusin, ettei edes räntäsade muuta tunteitani; suurta rakkautta ja ylpeyttä kolmesta lapsesta. 
[Vastaantulijat pitivät minua luultavasti täysin kajahtaneena. Ehkä pitäisin itsekin jos näkisin mamin iso hymy huulilla räntäsateessa rattaiden kanssa. Vähintäänkin ajattelisin hänen esittävän onnellista, sillä eihän kukaan voi nauttia räntäsateesta?]

Kotiin päästyäni revin innoissani paketin auki ja mitäs.. yksi vaunuverho. WTF? Tarkastin tilaukseni, kyllä kähdesta on maksettu ja yksi tullut.. Soitin palvelunumeroon ja ystävällinen myyjä kertoi virheen tapahtuneen ja hän laittaa toisen verhon matkaan tänään. Ehkäpä huomenna olisi toinenkin verho perillä ja pääsisin testaamaan tuotetta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Käyttökokemuspostaus on siis tulossa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti