keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pandakarhuni

Vuosi ja puolitoista kuukautta. Niin kauan säästyttiin suuremmilta haavereilta. Sunnuntaina tytär kolautti itsensä patteriin satuttaen nenä ja suunpielen. Alkuun luulin, että suusta vuotaa verta (kun suu oli kirjaimellisesti veressä). Hampaat säästyivät ja tyrehdyttelyn jälkeen huomasin suunpielessä vekin. Väsymyksellä lieni osaa kurjaan sattumukseen, sillä hetken kuluttua tytär nukkuikin jo omassa sängyssä pupu kainalossa.

Illalla käytiin tyttären kummin pojan 2v synttäreillä. Ilokseni he molemmat olivat räkätaudissa (mikä sitten siirtyi meidän talouteen, tosi kiva). Lähtihetkien koittaessa tytär onnistui jotenkin ponkasemaan T:n sylistä ja satutti vasemman silmäkulmansa. Verta ei vuotanut, mutta itku oli valtava. Kolahti todennäköisesti luuhun. Kun verta ei tullut ulos niin arvasin että silmään muodostuu mojova mustelma. Seuraavana aamuna tytär heräsinkin mustalla silmänalusella ja röhäisenä. Kyllä teki mieleni taas kiittää :(

Muutama päivä mennyt ja tytär yskii edelleen.Tauti on tullut minuunkin, kuivana yskänä tosin (no okei on muutakin, mutta sitä ei lasketa koska ottaisin mitkä tahansa taudit kunhan tyttö olisi terve). Toivottavasti flunssa paranee ja mustelma haalenee.

Äidin pieni pandakarhu nukkuu, miksi ihmeessä minä valvon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti