lauantai 19. tammikuuta 2013

Vauva jos toinenkin

Vauvauutisia satelee monelta suunnalta ja lisää vauvauutisia odotellaan vielä. Tästä vuodesta taitaa tulle yhtä hurja vauvavuosi kuin vuodesta 2011.

Hymyssäsuin kuuntelen ystävien ihania uutisia: esikoinen, pikkukakkonen... ihania pienokaisia. Mieleeni muistuu omat tunnelmat kun kerroimme tulevasta pienestä. *hymy* Nämä taitavat olla niitä hetkiä, jotka muistaa ikuisesti. 

Vauvauutisten kertominen on..joskus helppoa ja joskus hankalaa. Omasta onnesta on vaikea kertoa iloiten jos toisella on esim lapsettomuutta (valinnasta tai tahtomattaan). Myös kertojalta voi mennä "kertomisen maku" jos ystäväpiirissä ilmaantuu useampi raskaanaoleva. Oman raskauden ainutlaatuisuus tavallaan katoaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että minusta oli ihanaa kun muutama kaveri oli samaanaikaan raskaana. Yhteinen tilanne, samaanaikaan osuva laskettuaika ja äitiysloma. Pienet vauvat ja vauvaperheenarki. Kyllä, henkireikä.

Tyttärelläni on kohta kolme serkkua. Vanhin 4v, toinen 1,5 (ikäeroa Kirppuun 6kk) ja tulokas syntynee pian (ikäeroa 1v 1kk). Uskoisin, että samanikäiset serkut ovat onni. Toivottavasti pysyvät läheisinä.
Pusuja tädin muruille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti